Bine ati venit pe site-ul nostru

Oferim muncitori calificaţi din toate categoriile de profesie.

Frau am Telefon
Mann am Telefon

Suntem o societate germana de intermediere forta de munca, avand sediul in Frankfurt am Main, precum si cu punct de lucru activ in Romania. In calitate de consultant fiscal si comercial, intermediem si sprijinim societatile germane la recrutarea fortei de munca romanesti

In calitate de agentie de plasare personal si forta de munca, oferim societatilor precum si celor ce reprezinta forta de munca romaneasca, un spectru larg de solutii. Ii sprijinim pe cei ce reprezinta forta de munca din Romania, in calitate de societate calificata, atat in Romania cat si in Germania, in mod individual in domeniul asigurarilor sociale cat si in gasirea unei locuinte.

In calitate de furnizor pentru serviciile ce le oferim, punem la dispozitia beneficiarilor urmatoarele facilitati:

Incadrarea intr-un loc de munca, verificarea de documente, pastrarea legaturii cu Romania. Pregatim momentul sosirii dumneavoastra la societatea comerciala aleasa, astfel incat documentele dumneavoastra de angajare/ profilul sa ajunga la angajator si sa se confirme prezentarea dumneavoastra tuturor celor implicati. Va sprijinim in mod individual in domeniul asigurarilor sociale si in cautarea unui loc de munca.

Sprijinim intermedierea pentru orice fel de angajati romani, atat ca si muncitor calificat cat si ca muncitor necalificat, in diverse sectoare ale economiei. Pentru intermediere in domeniul Industriei, muncii manuale, construcțiilor, agriculturii, colaborăm în mod strâns cu centre pentru locuri de muncă din Germania și România.

Bineînțeles că vă stăm la dispoziție și ulterior unei intermedieri finalizate cu succes, pentru întrebări și probleme. În cadrul societății noastre, vă veți regăsi pe mâini bune. Vorbim fluent atât germană cât și română, astfel încât putem verifica în avans, prin intermediul unei conversații telefonice cu reprezentantii fortei de munca romanesti, nivelul acestora in ceea ce priveste cunoasterea limbii germane.stră.